Маринована скумбрія: легкий рецепт приготування солоної риби - маринад для скумбрії | FoodOboz
Скумбрія – це багатофункціональна риба, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити або тушкувати. Також вона чудово підходить для маринування. Приготована власноруч, скумбрія буде не тільки кориснішою, але й значно економнішою, порівняно з купівлею готового продукту в магазині.
Ідею створення домашньої маринованої скумбрії представила на своїй Instagram-сторінці фудблогерка Валерія, відома під ніком valeria pytel. Зануривши рибу в маринад, ви зможете насолоджуватися її смаком вже на наступний день.
1. Додати до води перець горошком, лавровий лист, сіль, цукор, олію та оцет.
5. Поки що з скумбрії видаляємо нутрощі, ретельно промиваємо і нарізаємо її на частини.
6. Перекладіть у ємність і залийте маринадом.
7. Залишити в холодильнику на ніч.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: