Пити чи не пити: стюардеса спростувала популярний міф про каву на борту літака.


Досвідчена стюардеса запевняє, що для приготування кави чи чаю на літаку застосовують тільки чисту воду.

Ви, напевно, не раз натрапляли на думку, що в літаку варто уникати кави чи чаю, адже бортпровідники для їхнього приготування використовують воду, яка не відзначається високою якістю.

Проте, екс-стюардеса з Великої Британії, Скай Тейлор, яка протягом 16 років забезпечувала комфорт пасажирів у повітрі, зокрема на борту Virgin Atlantic, вирішила поставити під сумнів це загальноприйняте твердження. У своєму коментарі для MailOnline вона висловила наступне:

Чимало дискусій ведеться про використання гарячої води та водяних резервуарів. Проте особисто для мене саме чашки чаю стали тією опорою, яка допомагала мені під час роботи.

При цьому вона зазначила, що в обов'язки бортпровідників входить, щоб усе було гігієнічним, коли вони подають їжу та напої.

"Ми зобов'язані дотримуватись норм безпеки продуктів харчування та здоров'я. Тому я не маю жодних обмежень у виборі напоїв під час польоту," - зазначила вона.

Як зазначало УНІАН, фахівці компанії Ski Vertigo раніше рекомендували туристам уникати вживання кави в аеропортах. Причина не пов'язана з якістю води, а в тому, що кава може сприяти зневодненню організму, що особливо посилюється на висоті 10 тисяч метрів.

Related posts