Як приготувати холодний червоний борщ: рецепт від зірки "МастерШеф" Володимира Ярославського
Відкрийте для себе неперевершений смак червоного холодника за рецептом шеф-кухаря Володимира Ярославського — ідеальний вибір для вашого літнього обіду.
Борщі в Україні бувають різних кольорів і температур: червоні, зелені, білі, гарячі і холодні. Останній варіант також називають холодником. Сьогодні пропонуємо вам рецепт смачного червоного холодника у вигляді крем-супу від шеф-кухаря Володимира Ярославського.
Овочеві холодні страви набувають особливої популярності в літній період. Серед них вирізняється одеський холодник, де головним інгредієнтом є бурякова гичка, тоді як у Львові до холодного борщу неодмінно додають сметану, що надає йому особливого смаку.
Мені не довелося знайомитися з приготуванням окрошки, оскільки в нашій сім'ї її не готували. Натомість ми обожнюємо холодний буряковий борщ, який завжди викликає у мене спогади про дитинство. Тому я вирішила поділитися з вами нашим родинним рецептом.
Це смачніше, ніж окрошка: зірка "Мастер Шеф" дала простий рецепт холодного супу
Ідеальне поєднання: рецепт оригінального салату з морквою по-корейськи та грибами