Як правильно розташувати шари в салаті "Оселедець під шубою": послідовність викладання інгредієнтів на тарілці.


Виявляється, не всі українці готують шари салату "Оселедець під шубою" за традиційною та загальноприйнятою схемою.

Тільки деякі кухарі дотримуються тієї ж послідовності шарів, яка була задумана на початку. Проте, за словами експертів, це має велике значення. Саме від порядку розташування інгредієнтів залежить, наскільки гармонійно вони зможуть взаємодіяти один з одним.

Отже, як слід правильно приготувати салат:

Кулінарні експерти вважають, що варена буряк чудово гармонує з цибулею, утворюючи освіжаючий і легкий смак салату. Цибуля, в свою чергу, є відмінним супутником для оселедця, адже її легке маринування надає страві пікантності. Неможливо уявити оселедець без картоплі, тому вона стає наступним шаром.

В результаті ви отримуєте бездоганно збалансоване блюдо з надзвичайно свіжим смаком.

Звичайно, не слід забувати про соус, який і зв'язує в єдине ціле всі ці шари. Ви можете зробити традиційну сіточку з майонезу. Але, щоб надати салату трішки пікантності, спробуйте змішати майонез з гірчицею. Це дуже смачно.

Related posts