Соковите філе: способи приготування та рецепти вечірніх страв з філе | FoodOboz
Куряче філе може часто виявитися сухим і жорстким. Щоб зробити його більш соковитим, шеф-кухарі рекомендують під час приготування використовувати сир, шпинат і помідори.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого філе, зі шпинатом, сиром та помідорами.
1. Філе розріжте, зробіть "кишеньку". Посоліть, поперчіть.
2. У "кишеньку" викладіть по черзі помідор, сир, шпинат. Закриваємо "кишеньку", закріплюємо зубочистками відкритий бік.
3. Обсмажте філе на сковороді з обох боків протягом 3 хвилин, а потім помістіть його в духовку для запікання на 15 хвилин при температурі 180°C.
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: