Риба: смачні способи приготування - рецепти рибних страв - ідеї для вечері | Кулінарні новини | FoodOboz
Експерти рекомендують вживати рибу 2-3 рази на тиждень, і найоптимальнішим способом приготування є запікання. Щоб філе вийшло ніжним і соковитим, обов'язково маринуйте рибу перед приготуванням.
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачною запеченої риби, яка лежить на ароматній цибульній подушці і має вишуканий маринад.
1. Рибу почистіть, зробіть надрізи, щоб риба добре просочилася та приготувалася.
2. Соус: поєднайте олію, натертий часник та приправи. Залийте отриманою сумішшю рибу.
3. Приготуйте цибулеву подушку, на яку викладіть рибу, і запікайте в духовці протягом 30 хвилин при температурі 180°С.
Розтопіть вершкове масло і змастіть готову рибу!
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: