Ось одна хвилина — і плівка сама зніметься з печінки: розумний кулінарний трюк.
З цим трюком печінка буде значно смачнішою
Невеликі нюанси можуть суттєво підвищити аромат ваших страв і спростити процес їхнього приготування. Раніше ми ділилися порадами, як уникнути бризок олії під час смаження. Сьогодні ж пропонуємо вам цікавий трюк для приготування печінки.
Якщо хочете, щоб страви з печінки були ніжними та соковитими, вам варто знати, як правильно очистити печінку від плівки. "Телеграф" ділиться простим трюком, який вам у цьому допоможе.
Найзручніший метод - це бланшування. Різка зміна температури стане вам у нагоді. Щоб очистити печінку, занурте її у киплячу воду на кілька секунд.
Після цього негайно помістіть її в холодну воду. Після цієї процедури плівка знімається без зусиль. Ви можете або відразу розпочати приготування, або ж попередньо замочити продукт.
Для досягнення ідеального очищення, окрім видалення плівки, необхідно усунути всі прожилки та сполучну тканину — так шматочки стануть неймовірно ніжними. Також ми ділилися секретами приготування олів'є, в якому можна замінити один з ключових інгредієнтів для покращення смакових якостей.