Малиновий пиріг-торт: делікатний десерт для урочистих моментів
Такий смачний торт-пиріг з ароматною малиною та повітряним сметанним суфле стане чудовим завершенням будь-якого застілля.
У соціальних мережах фудблогерка Наталія Жук поділилася рецептом приготування ніжного пирога з ягідним соусом, який вражає своїм смаком.
Цей рецепт легко реалізувати і він обіцяє вражаючий результат, який обов'язково вразить ваших гостей.
Розпочніть із приготування малинового соусу. Візьміть каструлю і помістіть у неї малину (вона може бути як свіжою, так і замороженою), додайте цукор і поставте на вогонь середньої інтенсивності. Дочекайтеся, поки суміш закипить, потім з'єднайте крохмаль із водою і влийте в малину. Готуйте на повільному вогні, поки соус не загусне і не стане прозорим.
У глибокій мисці об'єднайте яєчні жовтки, цукор, щіпку солі, сметану та розм'якшене вершкове масло. Ретельно перемішайте суміш, потім всипте борошно разом з розпушувачем і замісіть тісто. Відокремте близько однієї третини отриманого тіста, загорніть його у плівку і покладіть у морозильник на 20-30 хвилин.
Головну частину тіста рівномірно розподіліть по дну і боках форми.
Щоб приготувати суфле, спочатку збивайте білки з сіллю на низькій швидкості міксера. Потім повільно вводьте цукор та ванільний цукор, продовжуючи збивати до утворення міцних піків. Далі додайте сметану та крохмаль, обережно перемішуючи за допомогою міксера.
Викладіть малиновий соус на тісто, поверх нього розподіліть суміш білково-сметанную. Заморожене тісто натріть зверху на тертці. Випікайте пиріг у розігрітій до 170 ° C духовці близько 50 хвилин. Після випікання повністю остудіть.
Уся суть в соусі: кухар продемонстрував, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт яблучного пирога з корицею.