Фарширований перець: смачні рецепти для вечері | FoodOboz
Фарширований перець можна приготувати з рисом, але його також можна замінити на булгур. Щоб зробити перець більш соковитим, рекомендується додати до начинки натерті свіжі овочі.
Кулінарка опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачного, соковитого та поживного фаршированого перцю, начиненого булгуром, м'ясним фаршем і свіжими овочами.
1. Ретельно промийте булгур та змішайте його з фаршем, нарізаною цибулею, натертими кабачками і морквою, а також грибами та кукурудзою. Приправте суміш сіллю, перцем і додайте часник. Все ретельно перемішайте. Для додаткової соковитості можна влити кілька ложок олії.
2. Наповнюємо перці цією начинкою. Якщо залишилася частина суміші, розкладаємо її на дно каструлі, а зверху щільно розміщуємо фаршировані перці.
3. Бланшируємо томати, знімаємо шкірку і розкладаємо їх поверх перців. Наливаємо воду так, щоб вона повністю покрила інгредієнти, і ставимо на сильний вогонь, доводячи до кипіння. У процесі варіння знімаємо піну. Коли суміш закипить, додаємо спеції: сіль, перець, подрібнений часник і паприку. Потім зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати ще 40 хвилин.
Подаємо зі сметаною та рясно посипаємо свіжою зеленню!
На OBOZ.UA ви також знайдете безліч рецептів: