Чотири основні принципи створення насиченого бульйону в мультиварці.
Апетитний,ароматний та дуже смачний бульйон. Саме такий можна приготувати в мультиварці. Процес приготування простий, тож такий рецепт повинен бути в кулінарній скарбничці.
СкладовіДля приготування знадобляться наступні інгредієнти:
Як приготуватиЗварити бульйон потрібно за наступними правилами. Промийте суповий набір та покладіть в чашу мультиварки. Залийте водою (2 л). Поставте на режим "Суп", щоб довести до кипіння. Злийте воду, промийте яловичину та повторіть процедуру. Другий раз бульйон зливати не треба.
Коли рідина дійде до кипіння, приберіть піну. Покладіть в чашу підготовлені моркву, цибулю та селеру. Також треба покласти спеції. зелень, часник. Продовжуйте варити протягом 1,5 години. За 10 хвилин до готовності посоліть. Смачного!